In de zomer van jaarplan tot actie

MINDATELIER + reflectietijdDe zomervakantie is voor velen aangebroken. Een periode om je batterij op te laden, rust en afstand te nemen van het dagelijkse ritme dat je nu leeft.

Voor ons werkt deze periode goed voor reflectie en bezinning op het jaar.
Het half jaar wat wij hebben gehad en het half jaar wat nog open voor ons ligt.
In ons achterhoofd nemen wij altijd mee dat je elke nieuwe dag de mogelijkheid hebt om keuzes te maken. Keuzes die ons helpen nog dichter bij ons doel te komen en jullie te helpen bij het maken van stappen richting het leven wat jullie graag willen, op een manier die het beste past bij jullie.

En weet dat wij altijd openstaan voor mooie, uitdagende suggesties van jullie kant.
Dus, waar kunnen wij jullie het beste mee helpen? Wat is voor jullie nu nog minder gemakkelijk? En wat willen jullie graag? Laat het ons weten en wij zullen jullie berichten zeker mee nemen tijdens onze reflectie en bezinning.

Hoe doen wij reflectie?

Elk nieuw jaar kijken wij vooruit en stellen wij onszelf de vraag: Waar willen wij staan over een jaar? Waar willen wij staan over een half jaar? Waar willen wij staan over een kwartaal? Waar over een maand? Een week? En welke actie (Lees: ‘Je hebt altijd de mogelijkheid om keuzes te maken’) gaan wij vandaag afronden wat ons helpt dichterbij ons doel te komen.

Dus kijkend naar ons jaar -en halfjaardoel wat kunnen wij vandaag doen om jullie nog beter te helpen bij het maken van stappen richting het leven wat jullie graag willen op een beste manier die bij jullie past?

Wij lezen graag jullie reactie op onderstaande 4 vragen. Wij nemen elke reactie mee tijdens onze reflectie -en bezinningsdagen. Dank!

  1. wat is je probleem als je denkt aan het leven leven wat je wilt en doen wat bij je past?
  2. wat zou je graag willen en/of willen bereiken?
  3. waarom lukt het je nu nog niet?
  4. wat zou je graag willen leren?

Ja, ik wil graag deze 4 vragen beantwoorden.

Geniet van een fijne zomerperiode!

Het MindTeam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.