Nieuwsbericht: Focus

MINDATELIER + N.A.H [2017]Het is het begin van een nieuw jaar. Het afgelopen jaar kijkt MINDATELIER met veel mooie herinneringen terug. Onze adviezen en trainingen hebben veel mensen uitzonderlijke stappen doen nemen, die een verandering in gang gezet hebben. 

Dit nieuwe jaar zal een reis van actie, plezier en succes worden.

2016 is voor MINDATELIER een jaar geworden waarin voortdurende verbetering in onze website en in onze trainingen vorm hebben gegeven, wat resulteerde in een ACADEMIE.


“Startende 2017 gaat MINDATELIER zoveel mogelijk mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (N.A.H.) helpen, coachen en trainen naar een nieuw leven – in de ruimste zin van het woord”. 

Mocht je interesse hebben en/of je wensen kenbaar willen maken? Laat een bericht achter, zodat wij ook hier op in kunnen spelen en ons aanbod nog toereikender kunnen maken voor mensen met N.A.H.

Wil jij ons helpen met onze missie (zo veel mogelijk mensen met N.A.H. bereiken), deel dan dit bericht en laat zien dat je ons steunt. Een kleine stap voorwaarts! En daarvoor onze dank.

PS. Wij zijn aan het werk en blijven aan het werk voor verbeterende dienstverlening aan mensen met N.A.H. Ook als er even geen nieuwe berichten van ons verschijnen.

Het MindTeam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.