Vier het leven

Ken je dat gevoel? Dat ene gevoel wat je zegt dat wat er ooit was er niet meer is? Het behoort nu tot het verleden. Dat wat ooit was. Geweest.

Balanceren tussen waar je nu bent. En focussen op waar je wilt zijn. Het is zoveel beter en (mentaal) gezonder dan waar je ooit was. Ik ken dat. Ik was daar ook.

Letterlijk en heel bewust heb ik mijn ‘oude leven’ (mijn leven dat ik leefde voor mijn ongeluk) door de papierversnipperaar gedaan. Stuk voor stuk. Met de gedachten: ‘Ik zal nooit meer worden wie ik toen was – al doe ik nog zo mijn best – en wil ik zijn wie ik nu ben, dan heb ik te kiezen voor wie ik nu ben.

Wetende dat ik nu mijn focus heb liggen op ‘Een nog betere versie van mezelf worden’.
Ik geloof dat er een reden zit in het feit dat ik mijn ongeval heb overleefd en wil jullie graag helpen een beter leven te leven. Het is mogelijk. Je hebt er open voor te staan en het ook zelf te willen.

Vasthouden aan wat ooit was kost veel energie. Negatieve energie. Energie die je (moet) hebt te steken in je leven! Elke dag is een nieuwe dag waar jij je energie in hebt te verdelen. Dus kies voor jezelf. Kies voor het nu. En focus op je leven. Er is zoveel meer. Jij bent zoveel meer dan je hersenletsel en/of je ziekte. Kijk, bepaal en vier het leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.