Maak je verlangens waar en doe wat jij wilt!

MINDATELIER + manifesterenJe verlangens heb je duidelijk zichtbaar en toch is er iets dat er voor zorgt dat je nog niet realiseert waar jij echt naar verlangt.

In dit blog delen wij de 3 voornaamste redenen waarom je mogelijk nog niet manifesteert. En hoe je daar verandering in kunt aanbrengen.

Wij begeleiden mensen in het (her)vinden en bereiken van hun werkelijke doelen, wensen en dromen. Wij geloven dat een ieder van ons in staat is tot het creëren van verlangens en het uiten van dit verlangen.

De 3 voornaamste redenen waarom jij nog niet manifesteert waar je werkelijk naar verlangt:

 1. Je hebt geen vertrouwen dat je verlangen echt werkelijkheid kunnen worden
  Je hebt duidelijk wat je wilt. En waarschijnlijk gebruik je hiervoor hulpmiddelen die je helpen je verlangen te bekrachtigen, zoals visionboards, quotes, muziek, lijstjes, foto’s enzovoort. Het realiseren van je droom voelt als een eerstvolgende stap en toch is er iets in je wat ervoor zorg dat je niet manifesteert. Stel jezelf de volgende vragen:
  – Wat voelt als een logische volgende stap richting mijn verlangen?
  – Welke kleine concrete stappen kan ik vandaag nemen om mijn droom dichterbij te halen?
  – Wat is er voor nodig om meer vertrouwen te krijgen in mijn verlangen?
 2. Je richt je aandacht op hoe het nu is en niet op de werkelijkheid die jij wilt creëren
  Alles wat je aandacht geeft groeit, zorg er dus voor dat je aandacht gericht is op hetgeen jij verlangt en wilt creëren. Verleg je focus naar wat mogelijk is en wat jij wilt! Doe dit bewust zodat je niet opgaat in de waan van alle dag. Maak tijd om je focus te richten op wat jij werkelijk wilt.
 3. Je laat je (af)leiden door de meningen van anderen
  Mensen hebben altijd een mening. Veel mensen om je heen zullen hun mening hebben. Sommige daarvan zullen je onbewust, met hen oprechte en beste intentie, van je pad af willen houden. Zij willen dat je realistisch blijft. Dat je nu eenmaal de dingen moet doen, ook al zijn ze misschien minder leuk. Weet dat dit hun overtuigingen zijn waarmee zij hun realiteit creëren. Jij hebt de keuze om jouw eigen realiteit vorm te geven en te manifesteren.

Ons advies: Creëer je eigen overtuigingen, geloof in jezelf en zoek de mensen om je heen die geloven in jou en je verlangens. Je zal ze gaandeweg op je pad nodig hebben. Manifesteer wat jij werkelijk wilt!

Wat ga jij manifesteren?

Heb jij zelf een actuele vraag?
Laat het ons weten en misschien behandelen wij jou vraag in een van onze artikelen.

SUCCES met het waarmaken van je verlangens!

Lees ook:
Realiseer je droom in 4 stappen
Bereik nu al je doelen met deze handige checklist
Van uitstelgedrag naar actiegedrag 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.